Odaberi svoju avanturu

Uz naše najpoznatije izlete Foto safari s divljim konjima i E bike ture,   
 možete pronaći sve ostale izlete kojima možete ispuniti svoj jednodnevni ili višednevni boravak na našoj destinaciji.

LET S PLANINE TUŠNICA

€55

Ukoliko želite doživjeti drugačiju perspektivu ili pak osjetiti ugodnost zračnih strujanja iznad Livanjskog polja, onda ste na pravom mjestu. Priprema za let počinje u našem resortu gdje se upoznajete s vašim pilotom Brunom Marićem, koji ima iskustvo od preko 20 godina letenja širom svijeta. Bruno se odlučio skrasiti u Livnu i pridružiti našem timu, vjerujte nam da ste u sigurnim rukama. Vozimo vas na planinu Tušnicu te nakon kraće terenske vožnje stižemo na mjesto vašeg polijetanja. Nakon kratkog zaleta polijećete i uživate u veličanstvenim prizorima Buškog jezera i okolnih planina, a svakako se ne zaboravite nasmiješiti GoPro kameri koja će snimati i fotografirati vaš let. S jezera dolazi dosta miran laminaran zrak koji garantira ugodan let bez turbulencija, tako da je ovaj spust idealan za vaš prvi let. Ovisno o strujanju zraka let može trajati od 20 do 30 minuta. Slijećete na livade pokraj Buškog jezera, zatim po vas dolazi vozilo i vraća vas u naš resort.

Napomena: Zbog sigurnosti i užitka letenja letimo samo u povoljnim vremenskim uvjetima tako da nas svakako kontaktirajte prije vašeg dolaska!

Ukoliko želite duži let ili možda poletjeti s nekog drugog uzletišta, moguća je organizacija uz prethodni dogovor!  

OPIS IZLETA

Izlet vas vodi na najljepšu livanjsku rijeku, Sturbu. Tok rijeke Sturbe je izuzetno miran i jako povoljan za opuštajuće vožnje kanuima što ovaj izlet čini pogodnim za sve uzraste. Naši partneri Stur.ba objasnit će vam kako upravljati kanuom i ostalom opremom. Dobit ćete vodonepropusne vrećice kako biste na sigurno mjesto spremili vaše mobitele i druge vrijedne stvari. Kroz laganu vožnju vodič/skiper će vas upoznati sa florom i faunom ovog područja gdje se posebno može vidjeti veliki broj raznih ptica koje žive na ovom području. Za vrijeme izleta vodič će vam napraviti nekoliko fotografija koje će biti dostupne za besplatni download nakon izleta. Vožnja kanuima traje oko 1h i 30 minuta, a nakon vožnje možete uživati na izletištu Crna Stina gdje se možete odmarati, kupati, šetati i kušati domaće specijalitete pripremljene i poslužene na obali rijeke. 

IZLET UKLJUČUJE:

 1. Vožnju kanuima i upotrebu zaštitnih prsluka    
 2. Pratnju vodiča
 3. Ručak (izbor jela po dogovoru roštilj, peka, pita...)       
 4. Download fotografija s izleta                        
ŠTO PONIJETI NA IZLET?

1. Kupaći kostim
2. Fotoaparat/mobitel
3. Papuče, patike, kremu za sunčanje i šešir


Cijena izleta po osobi                         

30€


Za djecu do 10 god (uz pratnju roditelja)                         

FREE

OPIS IZLETA

Ova planinarska avantura vas vodi na jednu od najljepših planina u regiji, neodoljivu Kamešnicu. Uspon počinje u selu Podgradina gdje možete parkirati vaše vozilo i uzeti svježu planinsku vodu iz obližnjeg izvora. Uspon kreće kroz visoku makiju koja kasnije prelazi u visoku bukovu šumu. Cijela planinarska staza je markirana crvenim planinarskim oznakama, a uz samu stazu kroz bukovu šumu prati vas nekoliko izvora pitke vode. Na polovici uspona nalazi se Pešino vrilo (1350m nmv) gdje je izgrađena planinarska kućica, otvorena i dostupna za sve ljubitelje prirode. Pešino vrilo je zadnje mjesto gdje možete uzeti pitku vodu na svom putu prema vrhu Konj.

Put se dalje nastavlja kratko kroz bukovu šumu i izlazi na Golu kosu gdje vam se otvara veličanstveni pogled na Livanjsko polje, okolne planine i Buško jezero. Fascinantni pogledi pratit će vas sve do samog vrha Konj (1856 m nmv) s kojeg se pruža pogled i na Jadransko more. S vrha možete vidjeti sve okolne vrhove planina a ovisno o vremenskim uvjetima pogled vam može odletjeti sve do vrhova planina Crne Gore. Na vrhu se možete upisati u knjižicu osvajača vrhova i svakako planirajte vrijeme za uživanje u veličanstvenim pogledima. Povratak vas cijelo vrijeme vodi silaznom putanjom kroz isti put kojim ste došli na vrh. 

Na ovu planinarsku avanturu možete se upustiti sami i potpuno BESPLATNO a naš tim vam može dati sve potrebne upute kako da sami savladate cijelu rutu. Ukoliko želite možete uzeti i dodatne opcije i angažirati našeg stručnog vodiča koji će vas voditi kroz ovu avanturu i upoznati sa svim posebnostima planine Kamešnice. 

 • Najviši vrh Konj 1856m nmv 
 • Izvori pitke vode na ruti 
 • Trajanje izleta 4-6h ovisno o tempu koji želite 
 • Visina uspona 1208 m 
 • Potrebna energija oko 1600 cal 
 • Težina uspona – srednja 

Što ponijeti na izlet?

Planinarske gojzerice ili patike 

Mali ruksak i bocu vode 

Rezervnu majicu 

Fotoaparat ili mobitel 

CIJENA                         

FREE

Na ovu se avanturu možete uputiti sami bez ikakavih financijskih troškova. ČUVAJTE I POŠTUJTE PRIRODU!

Dodatne opcije             

- Angažman stručnog vodiča - 80€
- Organizacija eko planinarskog ručka na planini (Pešino vrilo) - po dogovoru
- Najam planinarskih štapova, ruksaka i dodatne mobilne navigacije – 10€ po osobi

OPIS IZLETA

Cjelodnevna avantura počinje vožnjom kroz Livanjsko polje koje je najveće kraško polje na svijetu. Kroz vožnju vodič vas upoznaje sa florom i faunom Livanjskog polja koje se pruža od Buškog jezera do Bosanskog Grahova. Između Bosanskog Grahova i Drvara nalazi se špilja Ledenica. Ova špilja je široj javnosti nepoznata jer je zatvorena za javnost, tako da posjeta ovom podzemnom blagu pruža pravu privilegiju. Špilja ima 14 dvorana koje su bogate pećinskim nakitom velikih dimenzija i različitih boja, sa svjetlucavim i iskričavim nakitom svih vrsta (stalaktiti, stalagmiti, saljevi, stupovi, koralji i drugi) koji zaista impresivno izgledaju. Kroz špilju će vas provesti lokalni vodič s ovog područja, a svi posjetitelji će dobiti zaštitne kacige i lampe.

Nakon šetnje podzemljom vozimo se do Preodca, sela u podnožju planine Šator. Selo ima oko 200 izvora pitke vode kojom punimo naše boce i nastavljamo vožnju prema planini Šator. Vozilom dolazimo do Šatorskog jezera, vodenog bisera koji krasi ovu planinu. Jezero se nalazi na 1488 m nmv, a sa dužinom od blizu 300 i širinom od oko 150 metara predstavlja ogromno ogledalo neba na svojoj vodenoj površni. Jezero je pogodno za plivanja, a u ljetnim mjesecima temperatura mu doseže i 20 stupnjeva celzijusa, što ga čini iznimno ugodnim kupalištem. Dolaskom na jezero vrijeme možete provesti kupajući se, šetajući oko jezera ili pak kratkim planinarenjem na neke od obližnjih vrhova. Za to vrijeme vodič će vam pripremiti domaću hranu koja će biti poslužena na stolu uz samo jezero. Možete birati između nekoliko domaćih jela, peke, roštilja ili planinskog gulaša, sa popratnim predjelom i pićem. Napominjemo kako unaprijed morate odrediti vrstu jela koju želite, jer se hrana priprema na planini. Nakon ručka možete iskoristi još kratko vrijeme za odmor i opuštanje, a zatim slijedi vožnja nazad.  

 • Jedinstvena špilja bogata podzemnim blagom 
 • Kupanje na planinskom jezeru 
 • Domaća eko hrana 
 • Trajanje izleta 6-8 sati 
Što ponijeti na izlet?

1. Udobnu planinarsku obuću ili patike
2. Toplu odjeću za obilazak špilje
3. Kupaći kostim

IZLET UKLJUČUJE:

 1. Vožnju i obilaske uz pratnju vodiča 
 2. Obilazak špilje Ledenice s lokalnim vodičem 
 3. Opremu za špilju (kaciga i lampe) 
 4. Posjetu Šatorskom jezeru 
 5. Ručak na planini  

CIJENA : 110€ PO OSOBI
*NAPOMENA: ovaj jedinstveni izlet dostupan je samo gostima koji ostaju duže od 2 noći na našoj destinaciji. 


OPIS IZLETA 

Jedna od posebnosti Livna svakako je i sportski aerodrom u Livanjskom polju koji ima odlične uvjete za letenje. Na ovu avanturu vode vas iskusni piloti iz Aero kluba Livno, a možete birati svoj panoramski let ovisno o trajanju leta i mjestima koje želite panoramski pogledati. Neizostavni dio svakog leta je jedno od najvećih umjetnih jezera u Europi Buško jezero i ptičja perspektiva iznad grada Livna. Svoj let možete produžiti i do drugih posebnih mjesta poput visoravni Kruzi i planine Cincar gdje slobodno galopiraju divlji konji.

Cijena

70

15 min

 • Buško jezero
 • Grad Livno

Cijena

130

30 min

 • Buško jezero
 • Borova glava
 • Visoravan "Kruzi"
 • Grad Livno
Cijena

240

60 min

 • Buško jezero
 • Park prirode "Blidinje"
 • Ramsko jezero
 • Visoravan "Kruzi"
  Grad Livno
 • Navedene cijene su cijene po letu za dvije odrasle osobe ili jednu odraslu i dvoje djece 
 • Moguć je izbor rute i dužina u dogovoru s pilotom

Tragovi življenja na području grada Livna zabilježeni su još u prapovijesti. Umjerena klima, mnoštvo pitke vode, prekrasno Livanjsko polje, čisti planinski zrak, blizina mora, samo su neke od pogodnosti koje su stanovnike Livna vezali uz njihov kraj. Na ovoj povijesno-kulturnoj turi kroz grad Livno imate priliku upoznati naše najljepše i najvrijednije spomenike. Pokazat ćemo vam dušu i bit Livna, tako da kada jednom odete poželite se opet uskoro vratiti. Naše druženje započinjemo u muzeju i galeriji na Gorici, vrhunskoj muzejskoj ustanovi koja čuva naše najvrijednije arheološke, etnografske i sakralne predmete. Galerija Gabrijela Jurkića ostavit će vas bez daha jer jednostavno uronite u predivne pejzaže našeg krajolika naslikane perom ovog slavnog slikara. Uz muzej nalazi se i crkva sv. Petra i Pavla koja je nadaleko poznata po prekrasnim zidnim slikama. Predstavlja spomenik kulture koji se počeo graditi u 19. st. Nastavljamo naš obilazak do Trga kralja Tomislava gdje ćete čuti više o zanimljivoj povijesti grada Livna. Dalje nastavljamo do arheološkog nalazišta u srcu grada, groblja sv. Ive, gdje se kriju temelji prvog franjevačkog samostana u BiH iz početka 14. st., kao i temelji još jednog od niza starokršćanskih lokaliteta na našem području, datiranoga u 5. st.

Nastavljamo do izvora rijeke Bistrice, impresivnog Dumana, koji se nalazi ispod velebnih stijena brda Bašajkovac. Tu ćemo predahnuti uz piknik gdje ćete imati priliku degustirati naše poznate lokalne proizvode, poput domaćih pita i sira, domaćih sokova i rakija. Dok budemo odmarali, imate priliku čuti više o povijesti izrade livanjskog sira kao i o brojnim livanjskim izumrlim obrtima od kojih su neki bili vezani upravo uz ovu lokaciju. Pećine iznad izvora korištene su u prošlosti za zrenje Livanjskog sira, i to je tek jedna od zanimljivih činjenica koje ćete saznati. Nakon predaha, nastavljamo obilazak Gornjeg grada, uz uspon na Glavicu gdje ćete imati priliku vidjeti velebnu Dukatarevu džamiju iz 16. st. sa Sahat kulom koja još uvijek pokazuje točno vrijeme. Također, posjetit ćemo i najstariju livanjsku džamiju Balagušu, spomenik kulture. Također, i Pirijinu kulu, stambeno fortifikacijski objekt iz 17. st. Nastavljamo do pravoslavne crkve iz 19. st., još jednog zaštićenog spomenika kulture u kojoj se čuva kulturno blago, 80 starih ikona koje su stvarane od 15. do 19. st.

Livno ima bogatu prošlost, mnogo prekrasnih i zanimljivih povijesnih lokaliteta. Ova povijesna tura vodi vas na putovanje u prošlost na kojemu ćete upoznati mjesta gdje su se su živjele delmatska, rimska i starohrvatska kultura. Ostatci velebnih ranokršćanskih bazilika iz 5. i 6. st. svjedoče nam o civilizaciji koja je ovdje obitavala a brojni arheološki nalazi nam kazuju da se na prostoru Livanjskog polja živi već 4 000 godina. Na ovom zanimljivom putovanju imat ćete priliku vidjeti delmatske gradine, mjesta na kojima su živjeli zakleti neprijatelji Rimljana, teško pokoreni Delmati. Osim gradina, posjetit ćemo i rimsko- srednjovjekovni kompleks u Lištanima, arheološkom biseru Livanjskog polja sa očuvanom memorijom i krsnim zdencem iz 5 st. gdje arheološka iskopavanja traju već 20 godina. Trasa rimske ceste Salona-Servitium išla je upravo preko ovog dijela Livanjskog polja. Stećci, poznati srednjovjekovni spomenici česti su na svim krajevima Livanjskog polja. Vožnju oko prekrasnog Buškog jezera, okrunit će dolazak na nalazište Rešetarica, još jedno ranokršćansko arheološko nalazište gdje je pronađena karolinška ratnička oprema koja se čuva u muzeju na Gorici u Livnu. Obilazak završavamo zajedničkim ručkom.


“Izuzetno mi je zadovoljstvo provesti vas kroz povijesno putovanje mog rodnog grada, ispričat ću vam i pokazati sve zanimljivosti i legende. “
Vaš stručni vodič: mag. Arheologije Monika Mihaljević 


Povijesni obilazak grada

€35

Poludnevni obilazak uključuje:
- Ulaz u muzej i sve znamenitosti
- Piknik na otvorenom ili u restoranu
- Vodstvo stručnog vodiča 
Cijena za djecu do 12 godina - 15€

Arheološki obilazak polja                         

€55

Cjelodnevni obilazak uključuje:
- Obilazak svih lokacija iz opisa uz plaćene pristojbe
- Transport i ručak
- Vodstvo stručnog vodiča
Cijena za djecu do 12 godina - 25€

VOŽNJA QUADOVIMA

Ukoliko ste adrenalinski tip osobe i potrebno vam je nešto brže od električnog bicikla i nešto uzbudljivije od planinarenja, ili pak želite probati nešto drugačije, onda su vožnje četverokotačima pravi izbor za vas. Možete birati između nekoliko označenih tura koje su podijeljene po zahtjevnosti i vremenu obilaska, a možete se i uputiti u slobodnu vožnju i istraživanje naše destinacije. Naši vodiči će vas uputiti u osnove vožnje i korištenje vozila, te pružiti savjete za najbolju rutu. Od naših tura svakako bismo izdvojili ture oko jezera Madek i uz rijeku Sturbu, a možete se odvažiti i na uspon na planinu Tušnicu.  

Najam vozila na sat vremena – 55€
Najam vozila na 2 sata – 75€ 
Najam vozila na 3 sata – 95€ 
Cjelodnevni najam (do 10 sati) - 170€  

Cijena uključuje:
-Najam vozila i spremnik goriva
-Dvije kacige i potkape
Dodatne opcije:
*Digitalna navigacija za rute -10€ 
Pratnja vodiča - po dogovoru 

TURE PROMATRANJA PTICA

Poznata pjesma najpopularnije grupe na svijetu kaže (Beatles „Free as a bird“) „Slobodan kao ptica“. Ovaj izlet vas vodi na promatranje ptica u Livanjskom polju, da osjetite potpunu slobodu u čistoj, netaknutoj prirodi, najvećeg plavnog kraškog polja na svijetu, sa najvećim intermitentnim jezerom u Europi i najvećom močvarom i tresavom na Balkanu. Od 349 vrsta ptica koliko je registrirano u Bosni i Hercegovini, u Livanjskom polju zabilježeno je čak 264 vrste, što ga izdvaja na ubjedljivo prvo mjesto u državi. Livanjsko polje je prostor na kojem se tijekom proljetne migracije koncentrira preko 100.000 močvarica, dok se samo na Buškom jezeru na jesenskoj migraciji redovno može vidjeti 35.000-50.000 močvarica, a povremeno broj dostiže i 80.000 što ovaj prostor izdvaja kao jednu od tri najznačajnije migratorne stanice na kompletnom jadranskom seobenom koridoru.

Velike močvarne površine, očuvane livade i pašnjaci te postojanje velikih kompleksa pod starom hrastovom šumom, garant su za uzbudljivo promatranje ptica tijekom čitave godine. Svakako da se najbolji period za promatranje ptica veže za proljetnu sezonu, odnosno od sredine travnja do prve polovice svibnja, kada se sustižu intenzivna migracija ptica i period gniježđenja. U ovom periodu moguće je promatrati neke od najrjeđih i najugroženijih vrsta Bosne i Hercegovine, kao što je jedan od osam parova orla bjelorepana, jedini poznati par orla kliktaša u Bosni i Hercegovini, najveću populaciju bukavca u državi, najveće Balkanske populacije prdavca, eje livadarke i sivog svračka, stotine patki, liski ili šljukarica koje su sa zimovališta u Africi svratile da se odmore i prehrane na Buško jezero.
Turu organiziramo s našim partnerima Stur.ba i najboljim ornitologom u BiH Goranom Topićem. U ponudi trenutno imamo dvije cjelodnevne ture, a po dogovoru organiziramo i višednevne ture u Livnu i ostatku BiH.

Ponude tura

Izlet počinje na izvoru Duman, na čijim se stijenama gnijezdi mediteranska vrsta modrokos, gorska lasta, vjetruška a povremeno se sa Cincara spušta i jato žutokljunih galica. Na rijeci Bistrici ispod Dumana, čeka vas vodenkos, ptica pjevačica koja je vezana za čiste planinske rijeke, roneći po brzacima i slapovima u potrazi za hranom. Sa Dumana se vozimo do vidikovca iznad Čaićkih ponora, odakle se puža pogled na najširi dio polja, što nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Sa vidikovca je moguće promatrati prelete ptica koje svakodnevno lete sa Buškog jezera ka sjevernom dijelu polja, kao i u suprotnom pravcu, a nerijetko se mogu uočiti i vukovi. Ovaj lokalitet je jedno od rijetkih mjesta u Bosni i Hercegovini gdje se vukovi mogu povremeno vidjeti na otvorenom terenu tijekom dana. Na putu ka sjevernom dijelu polja, upoznajemo se sa vrijednostima Livanjskog polja, kulturno-povijesnim naslijeđem, kraškim fenomenima, flori i fauni itd. Na kratko se zaustavljamo u Pustopolju koje presijeca privremeni tok Jaruga. Plavne livade pored rijeke jedino su stanište crvenonogog sprudnika u Bosni i Hercegovini. Uz put je moguće vidjeti parove malog gnjurca, žute pliske ili teritorijalne parove vivka, koji srčano brane svoje gnijezdo od uljeza. Svoju najveću raskoš i ljepotu Livanjsko polje pokazuje tijekom proljeća na Kazancima, najvećem Livanjskom ponoru. Sa prostora od preko 100 km2 močvare, u zaglušujućem huku voda nestaje u podnožju Troglava, najvećeg vrha planinskog vijenca Dinare.

Na nepreglednom jezeru, sa Kazanaca je moguće promatrati više vrsta pataka, ali i drugih šumskih i običnih vrsta vezanih za naselja. Da bismo izbjegli prometnu buku, u Pržinama skrećemo sa glavnog puta. Krivudavi makadamski put nas vodi obodom Ždralovca, najveće močvare na Balkanu, tokom kog se mogu promatrati pirgasta grmuža, mali djetlić, srednji djetlić, zelena i siva žuna i najveći europski djetlić - crna žuna. Zaustavljamo se u Nuglašici, na ručku u seoskom domaćinstvu Kovljenić, gdje je moguće probati ukusne domaće proizvode spremljene na tradicionalan način. Nakon ručka odlazimo do Brežinskog jezera na čijim obalama je podignuta osmatračnica za ptice. Na obalama jezera gnijezdi se jedina kolonija vike bijele čaplje, rijetke vrste vlastelica, eja močvarica, brojne patke, gnjurci, guske i trstenjaci, a u lovu na jezeru česti posjetitelji su najveći europski orao- orao bjelorepan, kao i orao kliktaš. Sa osmatračnice, preko polja, pruža se pogled do vrhova Veliki Bat i Troglav na Dinari, dok ka sjeveru pogled seže skroz do Šatora i Staretine. U povratku ka Livnu, ide se sjeveroistočnim obodom polja gdje se obilaze estavela u Bogdašama, privremeni riječni tok Bastašica koja u proljeće pokazuje svoj puni potencijal, mnogobrojni kraška vrela aktivna samo tijekom vlažnih perioda kao i velika estavela u Vrbici gdje se odmara i hrani veliki broj pataka. Na ovom putu ispod obronaka Staretine moguće je promatrati orla zmijara, osičara, mišara, vjetruške, sokola lastavičara, sivog svračka, kolonije španjolskih vrabaca kao i stotine seoskih lastavica, karakteristične za ruralna stočarska naselja. Sa vlažnih livada iz visoke trave javlja se prdavac, koji je zbog uništavanja staništa nestao iz većeg dijela Europe.

Izlet započinje na akumulaciji Lipa. Dok vam prvi jutarnji zraci sunca umivaju lice, možete uživati u glazbi raspjevanih mužjaka slavuja, trstenjaka, barskih strnadica. Na otvorenoj vodi zadržava se stotine pataka, liski i galebova. Na obalama jezera hrane se šljukarice i čaplje, dok na livadama uz nasip love svračci, eje, škanjci i vjetruške. Jutarnja šetnja sa Lipe nastavlja se na Bilom polju, duž obala Buškog jezera gdje se može promatrati veliki broj pataka, šljukarica, kao i ptica grabljivica koje love na livadama uz jezero. Sa Bilog polja, premještamo se na Vrilo - Izvor špilja rijeke Ričine, jedinstveni kraški fenomen. Špilja je ujedno i jedno od najstarijih arheoloških nalazišta u Bosni i Hercegovini. Na ovom lokalitetu mogu se promatrati veliki ronci, seoske laste koje izvode razne akrobacije u zraku loveći insekte ili više vrsta koje naseljavaju grmlje i šikaru. Sljedeća stanica je osmatračnica za promatranje ptica u Grabovici, gdje se zadržava najveći broj ptica.

S osmatračnice je moguće promatrati više vrsta ptica močvarica, u idealnim svjetlosnim uvjetima, što je posebno korisno za promatrače sa skromnijim ornitološkim iskustvom. Tijekom najtoplijeg dijela dana, kada su ptice slabije aktivne, pravi se pauza u Eko Selu Grabovica ili u turističkom kompleksu Continental Adventure. Poslije ručka, izlet se dalje nastavlja uređenim šetnim stazama pored Buškog jezera, u čijoj se vodi presijavaju planinski masivi Kamešnice i Tušnice. Staza vodi kroz hrastovu šumu, koja je stanište drozda imelaša, više vrsta djetlića, sjenica, češljugara i drugih interesantnih vrsta. U poslijepodnevnim satima obilazimo polje u Rašeljkama gdje se družimo sa razigranim jatom pčelarica čiji veseli glasovi i jarke i egzotične boje, svojstvene tropskim pticama, nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Rašeljke su stanište velikog broja poljskih ševa, vivaka, svračaka, a često ih u lovu posjećuje orao zmijar, mišar, osičar i veliko jato ugrožene sive vjetruške, koja je u ovom periodu na seobi. Uzbudljivi dan uz zalazak sunca završavamo na vidikovcu iznad arheološkog nalazišta Rešetarica, sa kojeg je moguće sagledati sve ljepote Buškog jezera, jedne od najvećih akumulacija u Evropi.

Cjelodnevne ture

€105

Cijena uključuje: obilazak svih lokacija iz opisa obiju tura, vodstvo stručnih vodiča koji na ovim lokalitetima rade preko 20 godina, ručak i prijevoz. Minimalni broj osoba 4!

Kontakt

ViaDinarica

Naša destinacija i svi izleti nalaze se na stazama ViaDinarice.

Pratite nas!

Continental Adventure
 • © Copyright 2021. Continental Adventure d.o.o. - All Rights Reserved
 • English

Mobirise web software - Click here