3 dana u Livnu

Vaš najbolji viked!

Ako planirate kratko vikend putovanje, onda su 3 dana u Livnu vaš najbolji izbor. Vodimo vas na najbolja mjesta i izlete na našoj destinaciji s kojih ćete sa sigurnošću ponijeti najbolja sjećanja i uspomene. Pustite prirodu da vas očisti i napuni vaše baterije!

All inclusive

Ne brinite za organizaciju putovanja i sadržaja, samo se prepustite i uživajte!

Program prilagođen vama

Program putovanja nije dobno ograničen i po potrebi ga možemo prilagoditi. 

Plan aktivnosti

Po dolasku u naš resort smjestit ćemo vas u vaš smještaj i upoznati sa mogućnošću svih slobodnih aktivnosti koje možete ispunjavati u samoj blizini. Večera i noćenje.

Doručak.

Nakon doručka naši vodiči će vas upoznati s našim električnim biciklima i osnovama tehnike vožnje koja je identična kao i vožnja običnog bicikla. U dogovoru s vodičem možete odabrati neku od obližnjih staza koje želite voziti, a GPS navigacija će vam pomoći u orijentaciji. 

Ručak.

Vožnja do naših partnera Stur.ba koji vas vode na vožnju kanuima.
Što ponijeti na izlet:
- Kupaći kostim
- Fotoaparat/mobitel
- Papuče, patike, kremu za sunčanje i šešir

Izlet vas vodi na najljepšu livanjsku rijeku, Sturbu. Tok rijeke Sturbe je izuzetno miran i jako povoljan za opuštajuće vožnje kanuima što ovaj izlet čini pogodnim za sve uzraste. Naši partneri Stur.ba objasnit će vam kako upravljati kanuom i ostalom opremom. Dobit ćete vodonepropusne vrećice kako biste na sigurno mjesto spremili vaše mobitele i druge vrijedne stvari. Kroz laganu vožnju vodič/skiper će vas upoznati sa florom i faunom ovog područja gdje se posebno može vidjeti veliki broj raznih ptica koje žive na ovom području. Za vrijeme izleta vodič će vam napraviti nekoliko fotografija koje će biti dostupne za besplatni download nakon izleta. Vožnja kanuima traje oko 1h i 30 minuta, a nakon vožnje možete uživati na izletištu Crna Stina gdje se možete odmarati, kupati, šetati i kušati domaće specijalitete pripremljene i poslužene na obali rijeke.

Povratak u resort i noćenje.

Doručak i chek-out.

Vodimo vas na naš najposebniji i najatraktivniji izlet - Foto safari s divljim konjima.

Foto safari nudi jedinstven doživljaj livanjskog kraja, a tijekom ove aktivnosti uživat ćete u prostranstvima planine Cincar na kojima potpuno slobodni žive prelijepi divlji konji. Izlet počinje u Livnu, a do planine Cincar se vozimo terenskim vozilima. Prva postaja je nevjerovatni vidikovac Drulj sa kojeg se pruža pogled na Glamočko i Livanjsko polje, planinu Cincar i visoravan Kruge. Zatim vas vodimo do jednog od velikih krda divljih konja što može biti odličan motiv za vaše fotografije. Za vrijeme sezone ispaše možemo posjetiti i neka od velikih lokalnih stada ovaca i krava koja se hrane na planini Cincar, gdje se također nalaze ostaci prvih sirana i pastirskih nastambi. Na planini za vas pripremamo piknik s domaćom hranom, meza, Livanjski sir i lokalni suhomesnati proizvodi, domaći sokovi i rakije, pivo...

Kraj programa

Ponuda uključuje

 • 2 noćenja u resortu Continentala Adventure
 • Puni pansion
  Domaća hrana pripremljena u resortu ili negdje u prirodi.
 • Sve izlete iz plana aktivnosti                        
  Osim fakultativnih izleta koje sami možete izabrati i nadopuniti vaše slobodno vrijeme.

       Cijene

 • 300€ za 2 osobe 
 • 490€ za 3 osobe
 • 600€ za 4 osobe
 • 700€ za 5 osoba
 • 790€ za 6 osoba 

Ukoliko želite, nudimo vam mogućnost samostalnog sastavljanja programa, pritom sami birate broj noćenja i sadržaje.
Vašu rezervaciju ili upit možete uputiti kroz našu kontakt formu. Opišite nam svoj planirani odmor a naš tim će vam dati sve potrebne detalje koji vas zanimaju.

Kontakt

ViaDinarica

Naša destinacija i svi izleti nalaze se na stazama ViaDinarice.

Pratite nas!

Continental Adventure
 • © Copyright 2021. Continental Adventure d.o.o. - All Rights Reserved
 • English

This website was created with Mobirise